Consulta les rutes i visites guiades que et proposen els diferents pobles

PUNXA A L’IMATGE PER VEURE INFORMACIO DETALLADA DE CADA RUTA

L’associació Serra Mariola reprén ‘La Volta a la Mariola’  en la seua edició de primavera. Una iniciativa que té com a objectiu “aproximar el patrimoni de les localitats a visitants i a veïns”. Així, l’entitat, que aglutina esforços per a promoure els recursos turístics dels municipis de l’àrea del parc natural, comença aquest diumenge amb el programa de visites guiades fins al mes de juny.

Muro serà el primer municipi en encetar la programació, diumenge, amb una ruta de sederisme per camins entrecamps d’oliveres fins a arribar a la pedania de Setla. Li seguirà Alcoi amb una jornada de diversió sobre la festa de Moros i Cristians i Cocentaina, amb un ascens guiat al  tradicional paratge de les  Huit Piletes, acompanyat d’explicacions sobre les plantes més representatives de la zona.

Agullent aposta per una ruta per conèixer l’antic ofici de les caves de neu i Agres amb una passeig pel naixement de riu, el municipi i visita al Convent. Tot seguit, serà el torn de Bocairent per mostrarl l’ermita del Sant Crist, un dels seus llocs més llegendaris.t, i de Banyeres de Mariola, que mostrarà la màgia de la naturalesa en una de les nits més màgiques de l’any, la Nit de Sant Joan.

El municipi encarregat de tancar la primera edició de La Volta a la Mariola de 2019 serà Alfafara amb un recorregut per la ‘Senda del íbers’. Una ruta guiada pel flanc septentrional de la Serra Mariola, per conéixer el valors del patrimoni natural i els vestigis més importants del patrimoni cultural.