Este cap de setmana és el torn Gaianes amb una pujada al cim del Benicadell

L’associació Serra Mariola i la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat reprenen La Volta a la Mariola’ Una iniciativa que té com a objectiu “aproximar el patrimoni de les localitats a visitants i a veïns”. Així, l’entitat, que aglutina esforços per a promoure els recursos turístics dels municipis de l’àrea del parc natural, començarà, leste cap de setmana, el programa de visites guiades de tardor.

En aquesta edició, la segona de 2017, seran Cocentaina, amb una ruta pels castells, dissabte 16 de setembre, i Alfafara, diumenge 17, amb una ruta a la Cova la Font, els encarregats d’obrir el cicle de visites i rutes.
Els seguirà Alcoi mostrant l’art modernista de la ciutat, dissabte 23 de setembre; una ruta pel Bocairent medieval, l’1 d’octubre; una ruta cultural i històrica per Muro, el 8 d’octubre; el 14 d’octubre l’Alqueria d’Asnar per a visitar la Font de l’Albacar; la ruta de les Caves d’Agres, el 22 d’octubre; i la ruta per les Fonts de la Mariola des de Banyeres de Mariola, el 29 d’octubre.
Serà una ruta senderista organitzada per l’Orxa i que inclou la Via Verda del Riu Serpis, el 5 de novembre, i Gaianes, amb una marxa per la solana de la muntanya del Benicadell, el 12 de novembre, les encarregades de posar fi a l’itinerari de ‘La volta a la Mariola’.