L’associació Serra Mariola i la Mancomunitat de Municipis l’Alcoià i el Comtat promocionaran conjuntament la marca turística Serra Mariola. Així s’ha establert en el conveni que dues entitats han signat este matí a Muro d’Alcoi.

Un acord que té per objecte la consolidació d’actuacions turístiques a les esmentades comarques, derivades del conveni de col·laboració del Pla de Competitivitat Turística que duran a terme l’Agència Valenciana del Turisme, la Diputació Provincial d’Alacant (Patronat Provincial de Turisme Costa Blanca), la Mancomunitat de Municipis de l’Alcoià i el Comtat i la Federació Empresarial de l’Alcoià i el Comtat.

Més concretament, les accions de promoció conjuntes inclouran tot el territori dels municipis socis de l’associació Serra Mariola (Agres, Alcoi, Alfafara, Banyeres de Mariola, Bocairent Cocentaina i Muro d’Alcoi) i dels municipis membres de la Mancomunitat, no associats, com Benimarfull, Gaianes, l’Alqueria d’Asnar, l’Orxa i Millena.

Així, els representants de les dues entitats han remarcat la importància d’aquest conveni, que suposa compartir recursos i una major coordinació per executar diverses actuacions turístiques i promocionar el patrimoni cultural, social, arquitectònic, paisatgístic, gastronòmic i d’oci dels diferents pobles de l’àrea geogràfica de les dos demarcacions.

L’associació Serra Mariola, a més d’estar formada pels set municipis esmentats, compta amb el suport del Campus d’Alcoi de la UPV i empreses privades del sector.