Les visites guiades han permés conèixer el patrimoni dels pobles de la Mariola des de diferents vessants

“La volta a la Mariola” ha tancat les visites guiades gratuïtes de la tardor 2016 amb la participació de prop de 350 persones . En aquesta edició, els assistents han pogut conèixer, de primera mà, els voltors del projecte Canyet d’Alcoi, el patrimoni arquitectònic, ambiental i gastronòmic d’Agres i Alfafara, apropar-se a la literatura a Banyeres de Mariola, visitar el Bocairent monumental, viatjar en el temps per Cocentaina o aprendre les diferents tècniques de recerca de rovellons i tipus que hi ha Muro d’Alcoi. Els regidors de Turisme dels municipis  l’àrea del parc natural han realitzat un balanç “molt positiu” de la iniciativa. Així, assenyalen que aquesta “ha sigut una oportunitat magnífica per al nostre veïnat de conèixer els atractius que tenen més a prop” al mateix temps que “hem obert la nostra riquesa monumental a turistes de tota la Comunitat Valenciana i a estrangers residents a les nostres costes”.

Igualment, des de l’associació Serra Mariola es destaca “la gran acollida rebuda perquè des d’un primer moment es van completar totes les places oferides i, fins i tot, en alguns casos es van haver-hi de duplicar per a fer front a l’alta demanda registrada”. Aquest fet “ens encoratja a preparar ja una nova edició de ‘La volta a la Mariola’.

Alcoi

Ruta Alcoi

Ruta Agres

Ruta Agres

Ruta Banyeres

Ruta Banyeres

Ruta Bocairent

Ruta Bocairent