El col.lectiu va assistir a la Fira Internacional de Turisme de Madrid per promocionar la seua oferta turística en totes les seues vessants 

L’associació Serra Mariola ha estat present a la Fira Internacional de Turisme (FITUR), que va tenir lloc a Madrid la passada setmana, per promocionar l’oferta turística dels set municipis que la conformen El col·lectiu va captivar als visitants amb la projecció d’un vídeo promocional i mostrant les diferents activitats, allotjaments y possibilitats per al turisme d’interior que ofereix la Serra de Mariola. https://youtu.be/AbudqYJrMR4

La gastronomia també va estar present. De fet, l’Hotel Vila de Muro va oferir un Show Cooking -cuina en viu- al pavelló de la Comunitat Valenciana. El plat elegit va ser la pericana.

IMG_1148 IMG_1147 IMG-20160122-WA0010 IMG_1150

Un dels establiments soci també va ser protagonista. El Càmping Mariola ha sigut premiat amb un certificat de Sistema de Vigilància Tecnològica i Intel·ligència Competitiva.  El gerent del càmping, Juan Mestre, va recollir el guardó de la mà del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig.

IMG-20160121-WA0005 (1)

L’associació Serra Mariola és una agrupació associativa interprofessional independent que integra als municipis d’Agres, Alcoi, Alfafara, Banyeres de Mariola, Bocairent, Cocentaina, Muro, Campus Alcoi UPV i empreses del sector turístic. Aquesta agrupació centra especialment les seues activitats en el territori comprés entre els parcs naturals de la Serra de Mariola i de la Font Roja, així com les zones limítrofes