L’associaIMG_5531ció Serra Mariola ha arribat a un acord amb Bankia que permetrà als seus associats beneficiar-se dels diferents productes i serveis financers de l’entitat bancària. El conveni de col·laboració es va formalitzar amb la firma del document en un encontre que va tenir lloc a la seu del col·lectiu, a l’edifici Carbonell de la Universitat Politècnica Campus d’Alcoi. Les dos parts van destacar la importància d’este acord per als membres de l’associació i per a l’entitat, que reconeix la importància d’esta i el seu treball de promoció turística a la zona.

L’associació Serra Mariola és una agrupació associativa interprofessional independent que integra als municipis d’Agres, Alcoi, Alfafara, Banyeres de Mariola, Bocairent, Cocentaina, Muro, Benàmer (Muro), Campus Alcoi UPV i empreses del sector turístic. Aquesta agrupació centra especialment les seues activitats en el territori comprés entre els parcs naturals de la Serra de Mariola i de la Font Roja, així com les zones limítrofes