SM20150514Volta_Mariola_CocentainaL’ermita de santa Bàrbara i el Castell retrotrauran els participants als segles XIII i XIV

Vistes sorprenents i monuments històrics seran els principals atractius de la darrera ruta programada dins del cicle de visites guiades “La volta a la Mariola”. Així, aquest diumenge, 17 de maig, els participants en “Un passeig per la Història de Cocentaina” ascendiran pel sender que uneix l’ermita de santa Bàrbara amb el Castell gaudint de panoràmiques espectaculars sobre la serra de Mariola. A més, els dos edificis formen part de l’assentament definitiu dels cristians a la zona produïda entre els segles XIII i XIV. L’itinerari partirà a les 10.30 h des de l’aparcament de l’oratori.

La inscripció per a participar en el recorregut, d’unes dos hores de durada, és gratuïta i pot formalitzar-se a les oficines de turisme d’Agres, Alcoi, Banyeres de Mariola, Bocairent, Cocentaina i Muro; a l’Ajuntament d’Alfafara o per correu electrònic a l’adreça info@serramariola.org encara que a hores d’ara estan totes les places disponibles cobertes. Aquesta ruta servirà per tancar l’edició de primavera de “La volta a la Mariola” a l’espera de reprogramar l’excursió ajornada a Agres.