OLYMPUS DIGITAL CAMERALa ruta suposa la tercera cita del programa de visites guiades

“La volta a la Mariola” encara la tercera de les seues rutes aquest diumenge pròxim, 26 d’abril, a Alfafara. Així, el programa de visites guiades tindrà com a destinació les tombes d’època tardorromana situades en les immediacions del mas del Pou. A aquest punt s’arribarà després de partir des de l’Ajuntament de la localitat a les 10.00 h en un trajecte d’una durada aproximada d’una hora per camins i senders fàcils de recórrer.

La participació en la proposta és gratuïta però cal inscripció prèvia al mateix Ajuntament d’Alfafara; a les oficines de turisme d’Agres, d’Alcoi, de Banyeres de Mariola, de Bocairent, de Cocentaina o de Muro, o per l’adreça electrònica info@serramariola.org. La iniciativa de l’associació Serra Mariola continuarà el cap de setmana següent, 2 i 3 maig, amb una doble cita a Agres i a Bocairent.