SM20150331AssembleaLa reunió serveix per establir les noves línies d’actuació de l’entitat

L’associació Serra Mariola va donar aquest dimarts, 31 de març, un nou pas cap al seu caràcter d’agrupació interprofessional independent de l’Administració amb la participació, per primera vegada, de la iniciativa privada en la seua assemblea general celebrada a la sala de juntes del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València. Així, els representants de les nou empreses adherides al projecte actualment es van sumar als integrants dels set ajuntaments del parc natural, impulsors fins ara de la iniciativa.

La sessió va servir, primerament, per a fer balanç de les activitats realitzades durant el 2014 i, al mateix temps, aprovar els comptes de l’exercici. Igualment, l’assemblea va analitzar les accions a desenvolupar aquest any i el pressupost corresponent, que ascendeix a 8.200 euros, per a la promoció econòmica i turística del territori de la serra de Mariola. Finalment, els participants van remarcar la importància de incrementar la presència del sector privat per a que siguen aquest qui definisca les línies d’actuació de l’associació.