20140905APomarockAgres acollirà divendres pròxim, 5 de setembre, el segon Pomarock amb l’objectiu de repetir l’èxit de la primera edició d’aquest festival que l’any passat va congregar més de 1.500 persones. Els joves de la localitat amb la col·laboració de la Junta de festes han aconseguit programar un cartell de luxe i diverses novetats com la zona gratuïta d’acampada, els preus populars a la barra o els PomaGots ecològics per a contribuir a mantenir netes les serres. A hores d’ara encara es pot adquirir l’entrada anticipada per internet a 5 euros mentre que en taquilla el cost serà de 8 euros.

Els concerts arrancaran a les 17.30 h al Poliesportiu amb entrada gratuïta. Poetes Anònims, ESiR i Badok seran els encarregats d’animar la vesprada quan també tindran lloc tallers per a tots els públics.

El Pomarock en sí obrirà portes a les 22.00 h a la plaça de l’Assut amb el cartell següent: Aspencat, de Xaló, que presentaran el seu darrer disc “Essència”; Pirat’s Sound Sistema, de Sants a Barcelona, per donar a conèixer “Propaganda pel fet!”; Auxili, d’Ontinyent, amb el seu segon treball “Dolç atac”; Karra-ska’l, d’Alfafara i d’Agres, guanyadors de la primera edició de l’AgresMUSIQ amb el seu primer tema; Vadebó, de València, grup que va iniciar la seua trajectòria l’estiu passat, i els castellonencs Almorranes Garrapinyades amb el disc “Homes, homenets i cagamandúrries”.