20140800EMossets_de_plaer“La xicoteta gran gastronomia” tornarà a ser la protagonista a Bocairent durant tot l’agost amb la quarta edició de la campanya Mossets de plaer. Un total de deu establiments estan adherits a la iniciativa que oferta una tapa i una beguda per 2,5 euros a més de posar en joc onze premis entre aquells que completen la butlleta de participació i voten per la proposta més apetitosa.

Així, l’hotel l’Estació ofereix una “mini torrada de guacamole i de salmó fumat” i Rabet de gat una “croqueta de pernil amb dolç de tomaca”. Entre els bars, la Rotonda fa honor al seu nom amb la “rotondeta” i el Sifó presenta una “ensalada russa amb la seua tinta”; Solbes s’ha decantat per “tomaca d’estiu” i el Terrat per un “kebab casolà” mentre que el Ravalet compta amb un “pastís de salmó”. Sengles cafeteries participen també a la campanya, així Vicentet prepararà el seu “típic” i l’Esglai un “campinyo amb llonganissa”. Finalment, l’elecció de les Coves és la “pericana”, un dels plats típics de Bocairent.

+info: 20140800EMossets_de_plaer