20140622CTrobada_escoles_musicaAlfafara acollirà el 12 de juliol pròxim una trobada d’escoles de música de les comarques de l’Alcoià i del Comtat que unirà música i naturalesa. En concret, l’objectiu de la jornada és “aprofundir en el coneixement de la tècnica de cada un dels instruments que s’imparteixen en les escoles de música i, alhora, potenciar la relació dels educands amb el medi ambient, mitjançant tallers sobre el parc natural de la serra de Mariola i la seua flora i la seua fauna”.

La inscripció està oberta a tot l’alumnat independentment de la seua edat i del seu nivell a un preu de cinc euros que inclou l’autobús d’anada, una samarreta i el dinar. El període per a formalitzar el registre finalitzarà el 30 de juny pròxim i cal efectuar-lo a través d’aquest full i del justificant de l’ingrés bancari.

+info: 20140622CTrobada_escoles_musica