20140528BMostra_teatreAlcoi viurà del 28 al 31 de maig la 24 edició de la seua Mostra de teatre. Una vintena de funcions conformaran el gros de la programació però també hi haurà activitats per a professionals, un concert amb dansa i dues exposicions, una didàctica sobre el teatre musical i una altra plàstica a càrrec d’Antoni Miró. La prèvia arribarà dimarts amb la preestrena de Las manos de Eurídicie interpretada per Juli Mira.

Dos espectacles de carrer seran els encarregats de donar vida al centre d’Alcoi mentre que les representacions es repartiran per diferents espais de la ciutat. Hi haurà onze funcions de teatre per a públic escolar o per a tots els públics, una d’adults, tres de titelles i dues de dansa, de les quals una està especialment recomanada per a públic familiar.

En total, hi participaran 16 companyies amb un ampli repàs al panorama escènic valencià sense deixar de banda la resta de l’Estat. Així, La Rioja, Castella i Lleó, la Comunitat de Madrid, les Illes Balears, la Regió de Múrcia i Catalunya seran les comunitats presents a Alcoi del 28 al 31 de maig junt amb els italians de Jashgawronsky Brothers.

+info: 20140528BMostra_teatre