CARTELL POMA ROCK OKDes d’aquest divendres, 6 de setembre, i fins dilluns pròxim, Agres viu els dies més importants de les seues festes patronals en honor a la Mare de Déu del Castell. Entre els actes que any rere any congreguen nombrosos visitants de les comarques veïnes destaquen l’ambaixada del pastoret i la processó solemne del dia 7.

L’edició d’enguany presenta com a principals novetats el Concurs de carrers i de façanes i el Pomarock per tal d’engrandir les festes i de fer-les més obertes i participatives així com atraure tots els públics. El festival de música tindrà lloc a la plaça de l’Assut a la mitjanit de divendres a dissabte en un ambient més que assegurat ja que s’han esgotat totes les entrades anticipades, la taquilla per a adquirir les darreres obrirà a les 23.00 h. Kaoba, arribats des d’Ontinyent; La Raíz, de Gandia, i els amfitrions Karra-ska’l –guanyadors de la primera edició del concurs agresMUSIQ– integren el cartell d’una iniciativa “ideada pels joves del poble qui, a més, han sigut els vertaders organitzadors”, com ressalten des de l’Ajuntament d’Agres.

Agres espera com cada any una gran afluència de visitants més si cal aquest en el qual les jornades festives coincideixen amb el cap de setmana.

Consulta el programa d’actes íntegre ací

20130906AFestes_Agres_01