VM01CartellL’entitat engega un programa de visites guiades anomenat “La volta a la Mariola”

“Aproximar el patrimoni de les nostres localitats a visitants i a veïnat” és l’objectiu de la nova iniciativa posada en marxa per l’associació Serra Mariola anomenada “La volta a la Mariola”. Així, l’entitat que aglutina esforços per a promoure els recursos turístics de l’àrea del parc natural començarà la setmana pròxima un programa de visites guiades per donar a conèixer alguns dels principals atractius urbans dels seus municipis.

Agres serà la primera població que mostrarà la seua riquesa patrimonial i gastronòmica el 23 de febrer en coincidència amb la Fira de l’oli. Posteriorment, Banyeres de Mariola oferirà una ruta cultural el 9 de març mentre que el dia 23 Alcoi centrarà l’estada en les edificacions modernistes del seu nucli històric. El 27 d’abril serà el torn d’Alfafara on els assistents combinaran la trama urbana amb la naturalesa. Bocairent agafarà el relleu el 18 de maig per ensenyar el seu barri medieval. Finalment, Muro tancarà la primera edició de la proposta el 15 de juny amb un itinerari pels seus taulellets i fumerals.

Cada cita partirà a les 11.00 h des de l’oficina de turisme del municipi excepte en el cas d’Alcoi on començarà des de l’Explora, expomuseu de la ciutat, i en el d’Alfafara on ho farà des de l’Ajuntament. Les visites són gratuïtes encara que caldrà reserva pel caràcter limitat de les places disponibles. La inscripció es podrà efectuar tant al correu de l’associació (info@serramariola.org) com al telèfon i i a les direccions electròniques de les oficines de turisme d’Agres, Alcoi, Banyeres de Mariola, Bocairent i Muro.

+info: VM01Programa

VM01Programa